fbpx Skip to main content

Springvannets enkelhet – flaskevannets rene smak.

Thoreau-konseptet kombinerer springvannets enkelhet, nærhet og miljøfordeler med flaskevannets rene og gode smak, servert i en elegant flaske som vanlig eller kullsyreholdig vann.

Vi har som filosofi alltid å tilby markedets beste produkter og service. Det innebærer blant annet at alt er inkludert i de månedlige kostnadene: montering, skifting av filter, service, kullsyre, flasker og oppvaskkurver. Vi fører alltid nær dialog med deg som kunde, og vi skreddersyr løsningene etter dine behov.

Hvordan fungerer det?

Thoreau-vannet blir servert ferdig filtrert og duggfriskt, med eller uten kullsyre, i flasker med stilrent skandinavisk design. Men hvordan foregår selve prosessen?

Først velger du en tappekran som passer deres behov. Deretter installerer vi en kjøler med filter i restauranten, på konferansestedet, i spaet eller der du måtte ønske. Utstyret kobles til eksisterende vanninntak, og Thoreau-vannet blir dermed produsert uten unødig transport av vann og flasker. Nå er det bare å tappe vann og servere. Flaskene er enkle å vaske i tilhørende oppvaskbakker. Både service, filterbytte og kullsyre er inkludert i månedskostnadene.

Enklere og bedre blir det ikke.

Historien bak

Moderne historie

Vi i Thoreau Waterconcept har jobbet med vann i mer enn 20 år, og vi arbeider utelukkende med vannløsninger for restauranter, hoteller, konferansesteder og bedrifter. I våre øyne er det ingenting som er umulig, og den følelsen ønsker vi at også du som er kunde skal ha.

Tidligere historie

Forfatteren og filosofen Henry David Thoreau (1817–1862) er en av de store i verdenslitteraturen. I boken «Walden. Livet i skogene» reflekterte han over et økologisk bærekraftig liv, og der fikk vi inspirasjon til å utvikle et økologisk og økonomisk bærekraftig konsept for vann. Og hva passer vel bedre enn å kalle det opp etter ham?

Se en film om konseptet vårt

All rights reserved Waterlogic